Oversigt over Reformationsfejringen

Ingen begivenheder fundet.

Reformationsfejring 31. oktober

D. 31. oktober kl. 16.45 ringer klokkerne i mange kirker i anledning af, at det er 500 år siden, Martin Luther slog teserne op på døren til slotskirken i Wittenberg. Afslutningen på reformationsjubilæet markeres i Fredericia ved et arrangement på rådhuset kl. 17.00. Klik på billedet for mere information.


Reformationsjubilæet

I 2017 er det 500 år siden, Martin Luther slog 95 teser op på døren til slotskirken i Wittenberg. Denne begivenhed anses som udløser af reformationen, som resulterede i dannelsen af nye kirker over hele verden. I Fredericia Provsti markeres reformationsjubilæet på forskellig måde. Der er nedsat et reformationsudvalg, der har udarbejdet et omfattende program - se KIRKEN PÅ VEJ til højre.

Provstiudvalget har afsat midler til den fælles reformationsfejring - se mere information ved at klikke på Luther-billedet i højre side af skærmen.

KIRKEN PÅ VEJ

KIRKEN PÅ VEJ er et fælles projekt for Fredericia provsti, som inddrager alle provstiets sogne i reformationsfejringen, bl.a. med gudstjenester, som afspejler forskellige epoker fra reformationstiden og op til i dag. Klik på billedet for at se programmet.

Innovations- og reformationspulje

Klik på billedet for at se folderen om innovations- og reformationspuljen i Fredericia Provsti.